Saturday, January 10, 2009

Sayang, Sayang, Sayang...

Orait everibadii... since aku akan bertapa agak lama tinggalkan blogging.. aku tinggalkan korang yang melawat blog ni dengan sebuah lagu rap bawah tanah yang cambest siot..

So dengan ini I proudly present DMent from AOA, The Trinity & 5forty2... He is so talented in making beats and producing songs.. Actually he is one of my brethen in 5forty2 and he is our beat maker,producer and rapper as well.. so support 5forty2..haha..chekedaout...

dengar kat sini yer..
amp.channelv.com/dment
soundclick.com/DMentTheFirst


DMent - Sayang, Sayang, Sayang
Produced by DMent
Written & Mixed by DMent
Beats by DMent
* sampled off from a chinese song entitled SHE

(1st verse)
I pun tak tau nak cakap macam mana
Takkan tak faham bahasa, takkan you tak pecaya?
I sayang you dah lama, dah kenal hati budi
Kalau takde you sehari, hidup ni jadi sunyi
Memang I tau diri I banyak sangat kurang
So ambik yang jernih yang keruh kita buang
Tanak janji pape sebab jodoh kat tangan tuhan
Kita boleh merancang, tapi Dia yang menentukan
I tanak yang lain, I hanya nak you sorang
Biar lah nak kata apa, toksah peduli orang
Yang penting kita sayang, antara satu sama lain
I banyak girlfriend, tapi I tak penah main-main
Dengan you, percayalah I memang serious giler
I nak kawin dengan you, persoalannya bila?
Masa sama dah ready, tunggu hidup jadi stabil
Jangan risau sayang I leh tahan you punya bebel

(Chorus)
Aku tanak berjanji sebab semua belum pasti
Nak hidup berapa lama tu belum tau lagi
Kita boleh merancang, jangan fikir bukan-bukan
Kita cuma boleh doa, mintak tolong dekat Tuhan

(2nd verse)
You bagi nasihat, tolong I bila jatuh
Hati kita dekat-dekat walau duduk jauh-jauh
Jumpa slalu pun tak elok, boleh fikir sendiri
Kita boleh pandu mana hubungan kita nak pegi
Apa kita nak jadi, mesti kita ambik tau
Bercinta kena ikhlas tak boleh ragu-ragu
Bukan you number satu sayang, I mintak maaf
Kena faham, mak I lagi tinggi dia punya taraf
Jangan sebik-sebik, jangan muncung-muncung
Cuba senyum-senyum, you tau tak kita ni beruntung
Sebab kita dapat hidup, you pulak dapat kenal I
Rumah tangga nak diri tu tak boleh terbengkalai
Itu impian kita, kena ready macam-macam
Kena blajar pandai-pandai, kena rasa banyak garam
Baru diri sedia, takde nak bedebar sangat
Kena kuatkan iman dan kena banyak bersabar, ingat

(Chorus)
Aku tanak berjanji sebab semua belum pasti
Nak hidup berapa lama tu belum tau lagi
Kita boleh merancang, jangan fikir bukan-bukan
Kita cuma boleh doa, mintak tolong dekat Tuhan

(Outro)
Aku mana boleh nyanyi, aku cuma boleh rap untuk kau
Tapi aku dah cuba
2004-2008, no tak beb, infiniti, peace

4 comments:

DMent said...

thanx bro sebab promote..yeah,5forty2 tak mati pun weh!dgr smua!!hahaha..nanti kau pon record ah jugak...

azarsyafiq said...

hehe..sy tak hebat macam awak..haha

Shorty said...

azar, best rrr.. thx sbb promote =)

azarsyafiq said...

hehe..best ker??nantikan lagi karya2 dari kami ok..huhu