Sunday, March 15, 2009

Dikir di Charity Night

Salam..

iklan seketika. untuk gamba post sebelum ni (psl dr.azli tu) dengan post ni diupload melalui photobucket. so kalo korang tekan gamba, die link ke tempat lain tu and tak jadi besar maka ia disebabkan oleh aku tak upload secara normal. pasal blogger.com punye problem tak setel2 lagi..nak kene geget nih..so jalan penyelesaian terbaik ialah tengok je dan jangan tekan..haha..

Ok sari berita penting. Aritu kitorg berdikir barat beb. Dikir Barat di Negara Barat bak kate Hasnol.. ni baru ar dikir barat ori kan..barat mari..haha.. so tarikh 13 March 2009 kat The Rendezvous caffe kat Marjon nih..dlm pkul 9 lebey cmtu, kitorg students Malaysia perform ar wushu, tarian sumazau and last skali dikir barat untuk charity night..and aku join dikir barat..mustahil lak bunyik kalo aku wushu kan..ekeke..so setelah praktis lebih kurang seminggu..hasilnya boleh dibanggakan..ngeh3..

Photobucket
last praktis seblom perform

Photobucket
bdk dikir + bdk sumazau sblom perform

Photobucket
Power Rangers biru gelap, purple, itam, oren, kuning.. yeaahh..

Photobucket
time perform..ewahh..ewahh..yo..yo..huhu

Photobucket
proud to be Malaysian..cyeahh..

Photobucket
some of us lepas berdikir. ala2 tugu dikir gitu..

Photobucket
presenting awak2 perempuan dan bodyguard kuning..huhu

Photobucket
performer dari Cohort 5 pada malam itu..artis ar senang citer..haha

so kesimpulannye..orang putih tak paham ppon persembahan kitorg..haha..dh kecek kelate kan..orang Msia pon ade yg tak paham..tapi ada gak part English..so paham ar jugak..nak lagi time lagu Oh Carol versi dikir..seronok diorg..haha..diorg enjoy ar performance tu..

gamba2 ni dari camera Faris (selepas di'enhance'kan oleh tuan punya blog bg mencapai kriteria yg ditetapkan utk gambar di blog ini..takpe bleh blaja lagi faris) dan takde pon dr aku..so ntuk tgk lg gamba2 len..pandai2 ar browse facebook kawan2 aku..ramai yang taruk..siap tag2 lagi..nak tgk video die tak??hehe..pandai2 ar carik..ade je kat tenet nih..carik ar kat facebook aku or kawan2 aku..tapi kalo anda di MALAYSIA..sgt lambat nk loading ok..pasal video tu lebih kurang 10minit..pasal tenet kat Msia lembab nak mampos..huhu..

In short, salute to team dikir barat Malaysian Association Marjon 2009..cayalah..

9 comments:

kak ct said...

testing2 komen blogs along.heheheh

azarsyafiq said...

yeah..sila2..jemput masuk..ajak kawan2 singgah skali pon boleh..

kak ct said...

749 pg waktu kat sane\,tido lg ke dah gie kelas?musim pe kat sane.wahh..round2 da world kat sane ekkk.sini musim raining plus summer.he he he

azarsyafiq said...

729pg tu awal lg tuh..haha..kelas start pkul 9..kalo sekolah pun camtu gak..kat sini dah masuk spring..musim bunga2 cinta..haa rindu musim tengkujuh kt Msia..suke tgk berita banjir..haha

cik_kiAh said...

wah engkau,,
aku bangga,,
ceaaa

azarsyafiq said...

ngeh2..pehal ko lak yg bangga nih??aku punye ar segan...haha

andaQ said...

wah..
menaikkan budaya mlysia..
bgus2..
tp demo gheti ko kecek kelate tu?
hohoho..
wei..
aku udah wat blog..
:)

azarsyafiq said...

hehe..andaq..bukan susah pon..org putih pon reti kecek kelate..wahaha

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女