Saturday, March 28, 2009

I'm Back...

Salam readers... Wazzup... I'm back in the mood of tulis menulis dan taip menaip untuk entry blog ini... Mood ntuk tulis esaimen takde plak... Mintak ramai2 doakan supaya aku rajin dan semangat buat esaimen jugak yer..hehe..

Ok setelah lama menyepi akibat masalah blog ni sendiri, kesibukan hidup sebagai seorang pelajar diperantauan, bergelumang dgn kerja2 yang tidak pernah rasa nak menjauhkan diri dari aku, esaimen (tak buat jugak), kene pergi sekolah dan berpeleseran dengan anak2 orang putih (huhu), habiskan mode Road To Wrestlemania untuk game Smackdown VS Raw 2009, membuang masa dengan internet free yang laju giler nih, kini aku kembali pasal banyak bende nak citer nih.. hehe..

aku nak citer pasal kene tag dlu untuk award 'The Rockest Blog Ever' (blog aku rock eh??) and 'Cute's Blogger Award' (yer aku mmg cute, lame da tau) oleh orang yang sama iaitu Cik Illidina junior aku kat IPBA..sengal2 budaknyer..huhu.. so atas dasar keperihatinan kawan2 kan.. layan jer la bende ni walopun aku malas nk buat..huhu...so aku combine 2 award ni skali dlm satu entry ok..aku mmg cool..


Rules & regulations
1. copy & paste the award once you got it
2. make an entry
3. tag 5 other blogger
4. NEVER break the chain, please...
and the awards go to 5 other people
1. fikrifayi UOA
2. khirol VUW
3. izzy QUT
5. zam QUT


mekasih yer Cik Illidina ntuk award2 tuh..

No comments: