Friday, April 24, 2009

5forty2 Backs In Action...





5forty2 performed Balada Palestine. Not the best performance due to poor stage monitor speakers. Plus the sound system guy keep disturbing the volume and arrangement of the mic (which I have no idea why). But we have try our best with what we have. By the way the original song does not contain the chorus part, that was some remix version done by Demascus.
(quoted from Edly a.k.a. PhonicBugz)

yeah readers.. Salam.. in this post, I want to promote 5forty2 new song which is 'Balada Palestin'. Haritu diorang perform kat MMU untuk Gaza Charity Night kalau tak silap aku (Ed btolkan kalo ak salah).. Selain itu..aku jugak nak promote 5FORTY2 nih..

siapa 5forty2 nih?? bagus sgt ke diorg nih?? apa lagu yg diorg ada?? siapa budak2 dalam group nih?? hehehe...untuk lebih mengenali 5forty2 dan untuk dengar lagu2 5forty2, korang bleh layari laman web ini

www.542music.com

untuk kawan2 aku kt Marjon, korang mybe takleh masuk (pasal ak pon takleh) web nih maybe sebab kene block dgn Marjon punye connection kot.. aku pon tak tau ar.. tapi kat tempat lain InsyaAllah korang bleh masuk dengan hati yang tenang..huhu..

so kalo korang takleh masuk, sure takleh dgr lagu2 5forty2 kan.. senang jer.. mintak kat aku jer..huhu..nanti aku bagi korang dgr.. takpon bleh click kat myspace 5forty2..dan kalo korang ade facebook dan ingin menyokong 5forty2 melalui facebook.. korang bleh klik link dibawah ini..

5forty2 facebook


begitu juga dengan myspace

5forty2 myspace


lagu kami adalah untuk sampaikan mesej, bukan untuk menang anugerah. kami datang, kami lihat, kami cerita. (5forty2)

teruskan menyokong kami..cheers..

ahli paling misteri 5forty2..huhu

No comments: