Saturday, May 2, 2009

Plymouth Argyle New Kit...

Salam readers..

hehe..harini aku nak tunjuk kat korang jersey baru Plymouth Argyle untuk season 09/10.. jersey ni baru kuar beb..baru launch arini (020509)..Kalo dulu Argyle pakai jersey cap Puma.. sekarang diorang pakai jersey cap Adidas.. yeaa.. sebagai seorang fan Adidas n Plymouth Argle.. of course laa aku suka dengan kolaborasi ini..yeyeyeye..

jom tengok...

Home Shirt season 08/09 cap Puma

Home shirt 09/10 season cap Adidas
haaa...lawa kan..bagus2..smart.. so memandangkan aku sekarang ni ada sense of belonging yang sangat tinggi kat Plymouth (dan Temerloh..hehe), aku akan memastikan jersey ni ade dalam almari aku..yeah..setakat ni aku ade satu jersey away Plymouth Argyle (bola) dan satu jersey away jugak Plymouth Albion (rugby)..memandangkan Temerloh takde kelab2 gini.. so terpaksa ar aku menyokong penuh kelab kt Plymouth kan (walopun bukan main kt EPL)..ekeke..

p/s: aku rase kalo logo sponsor Ginster tu takde bulat merah tu lagi lawa kan..tinggal tulisan tu je dah ar kan..haish..

The Green Army
Marjon

14 comments:

Syaza said...

Azar!!!
Kalau nak beli yg baru tu gtau ek..
Sbb nak beli gak ni..
Td gi tgk kat city centre dah sold out!!!
da*n~
kalo jmp gtau!! hahahaha~

azarsyafiq said...

Kak syaza..baju ni mmg tak jual lagi arr.. ade ntuk pre order jer.. pasal die tak officially launch ntuk jual lagi..

untuk pre order g kat link bwh nih..

http://www.argylesuperstore.co.uk/prods/767/

Syaza said...

yg lama pon dah sold out dik..
langsung xde jersey satu pon kat kedai tuh..home ke, away ke, lama ke..
kecewa~
hahaha..
but thanks for the link!
dah order ke blm?

eNCiK aHMaD said...

oi mate! haha, bajet hooligan plymouth ka? haha, pape pon, hooligan plymouth xleh lawan hooligan MU beb!!

azarsyafiq said...

kaksyaza: ouh yg lame mmg da lame sold out da..da lame abes stock pon..tp sye sempat bli yg away kaler oren..ekeke..
sye blom order lg..tggu summer dekat2 season baru nnt mybe ade sale kot kak..hehe..

safwan: yo mate..ko takyah r nk sebok2 MU tuh..ko sokong jer ar team auckland tuh..penat gov anta ko g auckland ko nk sapot MU lak..huhu

eNCiK aHMaD said...

u talkin bout epl ryte mate? so, MU it is...auckland? aku cme tau kelab waitekere united aje bro, tu shj..in case ade org tnye, haha, whatever...

haha, bilekah plymouth argyle ni akan masuk BPL (no more EPL mate...ko tinggal kat UK, nnt ko ckp EPL, org sne gelakkan ko nnt)

eNCiK aHMaD said...

ohh, lg satu, jersi MU mgkin akan ditaja oleh AirAsia...so, hmm, cud be proud of that since AirAsia is part of Malaysia...

aFiQ said...

Nice post azar!

iDzruLezZ said...

Azar!!!
nak emel ko!!
ade sedikit petanyaan laa...
nak kene consult ko..
xpon bg ym ko..

azarsyafiq said...

encik ahmad: poyo la ko..huhu

afiq: thanks bro..ko post ar something psl team auckland lak..nak harapkan encik ahmad ni balik2 MU jer walopun die kt oklen..tak sedo diri tol..huhu..

idrulezz: are_zarlife@yahoo.com pehal lak nih??n nape lak ko gunekan medium ni utk bertanya..huhu..kat luar page aku tu kat about me tu ade jer emel aku..haish..

andaq said...

team bola ker nie?
xpenah tau pon.
mu n pahang tau la.
wahaha..

azarsyafiq said...

hehe..yer team bola..tak femes dan tak terer mane pon..men kat coca-cola league jer..league bawah primer league..tp nilah team kat tmpt ak blaja nih (plymouth)..so kene ar support sbb menyokong pasukan tempatan..huhu

aFiQ said...

bgus azar..attitude yang amat2 patut diteladani..bak kata omputih kat sumer negara2 omputih, SUPPORT YOUR LOCAL TEAM!Sense of belonging ngn kawasan tempat kte tinggal/menetap mahupon study membuat kn kte support team kt suatu2 tmpat 2, wlopon team 2 tak kuat mcm plymouth~

azarsyafiq said...

yeah afiq..itulah semangat yg kita mahukan..huhu..plymouth tu pon nyaris2 nak turun liga..hampes tol..tp apepon tetap setia pd plymouth..haha