Sunday, June 21, 2009

Header Baru...

Salam and watsuppzz kpd readers sekalian.. setelah gua balik dari menjejak Empayar Uthmaniah dalam runtuhan Constantinople (eceh..cam tajuk Jejak Rasul lak) gua masih malas nak taruk pape entry dalam nih..huhu..so gua design header baru ar ntuk blog nih..cambest lak tengok..so untuk entry kali ni..korang tengok je laa header baru tu eh..huhu..gambar tu gua amik sendiri tuh..dan kalo korang da lame ikut blog gua nih..lu orang sure perasan gua da beberapa kali tukar header gua kan..haha..so gua bawak korang sumer mengimbas kembali header2 yg gua pernah gune..cheers..

first header..design sendiri nih..huhu..dengan motif oren itam..


second header..mood nak mencapub masuk diri sendiri..


third header..bajet nak tunjukkan keindahan Plymouth ditepi laut ini..


fourth header..seni abstrak kononnyer..gambar kt pintu bas..huhu


latest header..gambar dgn motif berusaha mencapai cita2..huhu..gmba ni kat sebuah sekolah kt sini dan sorang student ni tengah main panjat2 tembok nih..gamba ni ada 2 version..satu yg purposely focus kat batu2 pemegang tu (gmba atas ni la) and satu lg focus kat budak tuh..


yg mane korang rase plg lawa eh??bleh la hantarkan undian anda..taip ON AZAR ke..eceh merepek lak..bleh la kasi pendapat kt komen entry ini..huhu..

p/s1: harini gua dalam mode gua lu ar plak kan..haish..pasal kebosanan melampau..
p/s2: nantikan entry gua pasal pengembaraan gua merentas masa di bumi Istanbul..cheers..

6 comments:

fikrifayi said...

aku pon tukar header jugak.. huahaha.. tajuknye mug's stain..
lawa jugak yg baru ni

azarsyafiq said...

huhu..thanks yer..
header ko pon cun gak..teserlah kekretivitianmu itu..

Syaza said...

hahahaha~
mmg sah bohsan ni kan?
hahaha..semua pon lawa je..
but two of my favs will be the one yg nampak laut(bias laut nih) and the current one..^^

azarsyafiq said...

bias laut??nak g St.Ives ker??haha..
akak perasan tak siapa budak di dalam gambar header baru tuh??ekekeke..

Syaza said...

hahaha~
tahu sagt..sape lagi yg die tuk stalk ms skolah dulu..
terry-ann sorg je mangsa die..
hahaha~

azarsyafiq said...

eh..manede sye stalk die..die yg stalk sye..
sye stalk bdak len skali..
aish kantoi lak..huhu