Saturday, June 13, 2009

Holiday..cheers...

Perkara 1.
yeay kitorg dah pon cuti (break term) insyaAllah selama tiga minggu secara rasminye Isnin depan..tapi Khamis (110609) da last kelas da (kelas encik Mike..huhu).. walopun nama rasminya cuti..esaimen tetap ada mengekori kami..ekekeke...die memang pakej die datang skali camtuh..asal cuti je memang pakej esaimen skali..tapi kalau tak cuti pon ade je esaimen jugak.. tu pakej kite kire lain ar plak kan..huhu.. so untuk meraikan cuti kali ini serta beberapa esaimen yang kitorg dah submit (tak termasuk yang pakej dengan cuti tuh)..kitorg pun buat laa Barbeque (berbeku??..mmg sejuk beku pon kt sini) sesama kami (Cohort 5).. tapi untuk kali ni kitorg buat kita2 jer..pasal ape..pasal akak2 n abg2 kitorg tak cuti lagi n bz dgn esaimen diorg..pakej diorg lagi ar banyak..tak cuti+esaimen+annotation ntuk dissy+etc..huhu..takpe..nanti korang da free2 sket kita buat skali lagi ramai2 yer..cheers.. sepanjang hari barbeque (120619) ni hujan nonstop dr pagi smpai ptg..sib bek petang2 sket berhenti..so bleh ar kitorg buat makan2 ini..

makan2..yeay...

antara yg memeriahkan majlis

main Wii..best woo main ramai2..huhu..

so untuk event kali ni aku malas nk hangkut camera saiz xxl aku tuh..gambar2 ni under courtesy of Iswanah and Sam okeh..nak tengok lebih lagi kat facebook mereka eh..

Perkara 2.
ouh yer..aku da kembali buat benda yg aku da lama tak buat..wahaha..apekah benda itu??tunggu..huhu..kembali semula beb..yeah..hahaha..terima kasih untuk kawan2 serumah yang menyokongku..huhuhu..aku seyes tau..korg jgn igt ak men2 lak..haha..dan tak dilupekan akak2 aku disini yang turut menjadi penaik semangat untuk meneruskan benda yang aku da lama tak buat ini..huhu..(u know who u are akak2..haha)

Perkara 3.
aku nak g Istanbul dengan Shidey and PokJak untuk first week cuti nih..ekekeke..Istanbul tu katner??dekat dengan Isketambola..kate Ismet Ulam Raja..wahahaha...

Perkara 4.
Kitorg ada assignment Language Awareness (Peduli Bahasa..huhu) yang perlu disubmit selepas cuti ini..so kepada semua readers..doakan aku rajin buat esaimen ni time cuti ni yer...Amin..thankQ..

Perkara 5.
aku rase aku perlu amik gamba indoor mahupun outdoor dgn lebih bnyk untuk asah mata aku ni lagik..then untuk penuhkan lagi portfolio giler gambarku...huhuhu...so sape nak blaja or tingkatkan lg skill asah mata untuk powerkan and kreatifkan lg gamba korang..ayuh kita bersama2 menjayakannye...huhu...

contoh gamba yg dihasilkan selepas diasah mata oleh aku..huhu

yeay itulah antara perkara2 yg bakal dilakukan cuti kali ini..so kalo korang ade cadangan bleh ar comment kat post yg ni yer..huhu..and kepada akak2 n abg2 cohort 4 marjon..all the best esaimen and dissy korang..cheers...

7 comments:

unique_daisy said...

bbq.. ~_~
jeles korg dh cuti.. ~_~

Syaza said...

*thumbs up*

happy holidays~
and good luck!! *wink*

azarsyafiq said...

kaknadhiah: yer bbq..nnt kite buat same2 lak eh..hehe..bukan tahun lepas korang da merasa ker?tahun ni bg ar kitorg lak..huhu..

kaksyaza: thanks yer..nnt bulan 8 kite holiday sama2 lak..haha..

Ka-E said...

ye... akak2 tu tau sape mereka... lol~
waaahhhhh...g istanbul!! x tahan!!!!
pe2 pon good luck utk esaimen & trip holiday..tenkiu gak sbb wish kitorg good luck!!~~ baiknye adik yg sorg nih~ ngehngeh~

azarsyafiq said...

ngeh2..azar tu mmg baek budaknyer..huhu

isz kakak tiri azar said...

oit..apsal suma cm gmbr ak jer?
credit xda ka? ;p

azarsyafiq said...

rujuk perkara 1 last skali..cheers..