Monday, June 8, 2009

Kenduri Sambut Pengantin di Kampung Marjon


Abg Edzlam & Kak KB

Salam readers.. cheah.. takde bahan aku nak taruk kat dalam blog nih.. so aku letak jer laa pasal kenduri ni yer.. hehe.. kenduri ni da lama lepas da (030609) tapi time tu aku sangat busy dengan encik assignment.. so takde masa nak update blog mahupun membelek gambar2 yang telah diambil.. so bila da setel sume aku pon upload la gambar2 event ni kat fotopages aku dan gak facebook (pasal bleh tag2..huhu)..

majlis diorg da buat lama dah kat Malaysia dulu (bulan 1 kalo tak silap).. and majlis kecil2lan in dibuat untuk meraikan kawan2 seMalaysia kat Marjon + Uni Plymouth ni plak.. So Abg Edzlam and mak ayah + adik Kak KB pon datang la sini untuk majlis nih.. Terima Kasih Abg Edzlam, Kak KB dan keluarga yer.. terasa sangat Malaysia kami2 disini..huhuhu...

kampung Marjon dan suasananye..hihihi..

more pictures of the kenduri..feel free to visit my fotopages

p/s: lepas ni sapelak nak kawen?? kalo nak aku amik gmba kene book cepat2 sblom ak busy..huhu


No comments: