Thursday, August 6, 2009

5forty2 Live@MISI09 USIM

SAlam guys..ntuk peminat2 dan pengikut 5forty2 dari pihak aku..ni aku taruk latest performance dari 5forty2 feat. Demascus - Balada Palestin.. Performed at Malam Inspirasi Seni Islam CFest 09 Universiti Sains Islam Malaysia.. hanya 4/7 ahli 5forty2 yang ada pada malam itu.. so guys hails to alFaisal,Phonic,RyFa & DMent and to our friend Demascus..

credit to rubybagai for the video

and bagi yg tak bape kenal 5forty2 tu objek ape boleh pergi ke belah kanan blog ini.. ada ruang
untuk 5forty2 punya website (just click on the logo) dan 542 Brethren punya blog..
dan sape yg ade facebook dan nak join group facebook 5forty2 bleh laa klik kat link bawah nih..

teruskan menyokong 5forty2
Cheers...