Sunday, August 2, 2009

Pt 1: Quick Update With Picturezzzzz....

wohaaa.. sudah agak lama saya tidak update ini blog.. apecer.. takde apecer.. pasal tu laa tak update.. die bile da start tangguh tu tros je malas.. huhu.. so ni pon nak tunjuk2 gambar jer yer.. yang diambil sekitar tempoh last post dalam blog ni sampai sekarang.. cheers...

Category: LANDSCAPE/SCENERY

ni kat tepi pantai St. Ives

Pantai kat tepi Town St. Ives

Tepi Pantai Land's End

encik serangga berdua, sy tak berniat nak mengganggu ok..

Land's End a.k.a. Penghujung Tanah UK

Vespa sape ntah kat Land's End

Pantai kat Minack Theatre

Kawan2ku didalam kanta cembung

Gumpalan rumput (kot)

Atas batu tengah tu scene Harry Potter dgn Dumbledore dlm HP6. Lokasi: Land's End

Atas bukit kat pulau tu ialah model Sekolah Sihir Hogwarts. Lokasi: St.Michael Mount

p/s1: gambar mmg gloomy pasal time tu mmg hujan je dan mmg camtu pon..
p/s2: nantikan entry lepas ni kategori lain plak yer..huhu..
p/s3: aku mendapati segmen cerita pasal aku dlm versi merepek mendapat sambutan yg menggalakkan..hehe..so nnt aku merepek lagi yer..korang yg nak ok..huhu
p/s4: 2 gambar terakhir tu terpulang r korang nak percaya or tak.. tapi aku mmg tak menggalakkan korang percaya pon..wahahaha...

12 comments:

Syaza said...

Wat cite tahyul no.1..
hahaha~ but nice pics as always.. ^_^

NaniDaniela said...

santekk nye la hai tpmt2 tu bro~
kembang paru2 gua
rasa cm nk bernapas kt sane
haha...x psl~

azarsyafiq said...

kakSyaza: hehe..thanks kak syaza..buat citer tahyul tu sekadar manfaatkan bakat terpendam jer..ekeke..

Nani: heh..sile laa bernafas..takde jerebu pon..huhu..tp sezok jer r..tu jer..

Ka-E said...

mmg sah saye x caye~~~ hikhikhik~

azarsyafiq said...

KakKaE: alaa tu ntok org2 kt Msia jer..org2 yg da g jgn ar kantoikan plak..huhuhu..

Ana Syukriah said...

wei,aku suke pic vespa tu! nak buat wallpaper desktop la,,hehe

NaniDaniela said...

lg kembang lobang idong gua
tarik napas udara sejokk
perghh...nyaman~
nti lu blek cni
bwk setabung oksigen dr sane,bleh?

azarsyafiq said...

ana: ouh bleh jer..ko kalo nk yg actual size, size lg besar ko bgtau ak eh..

Nani: sib bek lu mintak tabung oksigen..kalo lu mintak tabung duit tu gua tak bape bleh janji ar..wahaha..

aliaaz said...

yang ni pun!!
(sambungan komen from the above post)
hehe
=))

eagerly awaiting for more of these! =)

azarsyafiq said...

heh...bleh lak smbung2 gitu..haha..takde pon ak tgk komen kt above post??huhu..

aliaaz said...

haah la xde pon kat above post. haha
meh2 ak letak lagi
hahaha

azarsyafiq said...

ape maksud ko sebnanye nih aliaaz??huhu