Thursday, September 3, 2009

www.malaysianmarjon.tk

Salam everybody..

Entry kali ini agak unik psl ditulis dirumah aku kat Temerloh Pahang..wahahaha...takde ape nk diupdate buat masa ini pasal aku tidak berada dlm mood untuk update blog tapi dalam mood santai bersama keluarga dirumah...yeah..cuma aku nak promote satu website ni jer untuk penghuni2 Marjon dan jugak junior2 yg bakal ke Marjon dan juga sesape jer laa yang rasa taktau nak buat apa time online nih blehlah jemput singgah skali..website ni baru dilancarkan secara rasmi..jadi pasal tu aku taruk promote kt sini..

So dengan ini ana mempersembahkan laman web rasmi Persatuan Pelajar Malaysia Marjon @ Malaysian Asociation of UCP Marjon (MAM) University College Plymouth St.Mark & St.John.



1. kat bahagian atas ada 5 bahagian yang boleh dipilih..
Home - kembali ke muka depan website
About - ada laa info pasal MAM ni da psl Marjon
Recent news - sinopsis aktiviti kt Marjon
Gallery - gmbar2 aktiviti
MAM committee - Officers MAM

2. ntuk bakal2 students Marjon yg akan datang mahupun untuk sape2 je yg nk amik tau camne life kitorg..ntuk tau serba sket life kat Marjon nih..pergi kat 'About'..then click kat signboard tulis 'new to marjon' itu..anda akan di'link'kan dgn satu page baru bertajuk 'Life at Marjon'..kt belah kanan page tu ada 3 bar utama yg korang bleh pilih..so pandai2 laa berdikari cari info yer..

on behalf of MAM Committee, enjoy your stay at the website...

No comments: