Tuesday, December 29, 2009

A.B.P. (21-27/12/2009)

Bikin panas gua punya blog dikala musim sejuk ini..huhu..

A

B

P

korang dicypher laa sendiri kod-kod yg aku bg tuh..klu dah bagi..ngehehehe...
nanti aku citer lagik...
cheers.....

Saturday, December 19, 2009

Tulis Balik...

Salam and holla people...

Kalau 5forty2 datang balik lepas lama menyepi dengan kuar track bertajuk 'Datang Balik'.. Aku lak nak tulis balik blog ni selepas lama biarkan dia terabai menderita kesepian tak bertuan..huhu.. Tapi sangat tak perlu kot untuk buat track 'Tulis Balik' lak.. Banyak lagi tracks dalam proses sekarang nih.. Apepon nantikan..

Bagi yang tertanya2 kemana aku menghilang mengabaikan blog ini (bajet pemes blog ramai pembaca..hampeh..) tanpa sebarang update2 power dari aku (selain short update buat syarat).. Inilah namanya kesibukan yang terlampau dipakejkan dengan kemalasan super keterlaluan..huhu.. sengal.. dan kesemua pakej itu dipakejkan lagi dengan takde masa pun nk tengok blog org lain..bukan takat blog aku jer..blog orang lain yg selalu diupdate pon aku tak sempat nak singgah..apeciter..

Blog ni start kesepian sket2 sejak bulan Ramadhan lalu membawa ke Christmas ini..huhu.. Dah bulan Ramadhan aku fokus gunakan masa berkualiti bersama keluarga dan urusan2 dunia yang lain (ibadat ko mane ngok?).. then balik ke Plymouth semula aku dapat pakej kesibukan berganda berturut2 tanpa henti.. wahahaha.. setiap weekend busy bhai.. aper citer...huhu.. first weekend balik kene uruskan students baru sampai, second weekend assignment, third weekend rumah aku buat open house, fourth weekend Marjon Raya and Deepavali celebration, next weekend pastu ade meeting UKEC (United Kingdom & Eire Council for Malaysian Students), then week pastu jadi delegasi Marjon ke Nottingham Games, week pastu lak ade esaimen, week pastu lak ade ni..ade tu..ade ni..adetu..blablablablablablabla...apaper jer laa.. senang citer biler cuti ni laa (patutnya) free.. haish.. so sekarang da cuti habis year 2.. habis year 2?? serius???huhu...

di kesempatan ini sy ingin juga mengucapkan selamat pulang kpd cohort 4 marjon yang akan berangkat ke London pada 24hb ini dan meninggalkan England pada 25hb dan sampai ditanah air yang telah 2 tahun ditinggalkan pada 26hb.. ishk3.. sedikit sedih disini.. terima kasih untuk segala jasa baik anda sekalian serta tunjuk ajar yg diberikan selama tempoh kita bersama di Marjon.. All the best in your future undertaking.. jadi cikgu yg baik bila praktikum nanti..jadi tak baik kang kene potong markah lak kan..huhu..

Cohort 4 Marjon and Lecturers (Farewell Dinner)

anyway terime kasih untuk yg terus melawat blog ini walaupun balik2 baca bende same jer..wahaha.. bajet pemes lg.. insyaAllah lepas ini blog ni akan kembali aktif (doakan aku tak bz sgt..huhu) kesabaran anda sekalian amat dihargai.. and time kasih jugak untuk yg menyokong 5forty2 melalui blog ini..sokongan anda amat2 kami hargai...


p/s1: I'm off to Amsterdam, Brussels and Paris. (so sunyi jap lg blog..blk nnt gua gebang)

p/s2: Tahniah dan selamat pengantin baru untuk salah seorang ahli 542 iaitu encik Reza (CypherD) yg telah mendirikan rumah tangga pada 19hb Disember yang lepas.

p/s3: dapatkan majalah Al-Islam keluaran Januari 2010 untuk lebih
mengenali 5forty2 dan memahami ape yg kami perjuangkan.. ade interview bersama 5forty2 dlm tuh..

p/s4: arini first day snow kat Plymouth (untuk beberapa jam jer..then cair..huhu)


CHEERS......