Wednesday, July 21, 2010

Marjon Malaysian Festival 2010

Walaupun dah lepas lama tapi tetap nak taruk kat sini..huhu...

Marjon Malaysian Festival 2010
Unity Through Diversity
21 May 2010
Organised by Malaysian Association of UCP Marjon (MAM)


articles about our MFest2010

disini Enchek Project Director (betul ni korang tak salah baca) nak ucapkan....

Terima kasih semua orang yg telah bertungkus lumus dan berkorban menjayakan MFest2010. Terima kasih juga kerana telah memberikan kerjasama yg baik dgn saya. Saya juga ingin memohon maaf andai ada salah silap terkasar bahasa sepanjang proses MFest tahun ini. Semoga MFest2011 tahun hadapan dapat meneruskan kegemilangan acara anjuran pelajar Malaysia di Marjon. Ucapan juga ditujukan buat keluarga, saudara-mara serta sahabat handai yg berada jauh dimata dekat dihati di Malaysia tercinta. Anakanda tidak dapat pulang beraya pada tahun ini kerana tuntutan tugasan yg lebih penting. Kepada penaja KPM, duit raya takde ker? kurang2 limau cina pun jadi la. Dan kepada.. eh apsal cam da kuar topik? lantak lah. ok Terima kasih.

yang tak tipu
azarsyafiq
out-going MFest2010 Project Director

mereka yg kelihatannye sudah lama tidak puas hati sama enchek tukang arah

p/s: habes entry MFest nanti aku upload cerkon tu eh..hehe..

2 comments:

aurelia alviana fedora said...

pe kaitan duit raya ngn KPM? ahahhaa..

kpd enchek director MFest 2010...

nape upload gmba tuh? xde gmba laiin ke?nmpk cm kitorg bdendam sgt ngn enchek director jekk.xbest btol.huhuuu~

azarsyafiq said...

hehe..buat pengetahuan CIk AL...gambar tu la satu-satunya (mind the word, SATU-SATUNYA) gambar enchek director dengan anak2 buahnya..takde org nk bergambar dgn ak pon mlm tu..kire korang ni bertuah la nih..kira korang dihargai dan ditaruk kt blog ni..eh bleh pemes ko kalo masuk blog aku..huhu