Thursday, September 16, 2010

Nak Ke Tak Nak?


Korang nak ke.. tak nak ke sila laa dengar lagu dibawah ini heeee...

credit to shidiey for uploading the video

ini adalah single solo track terbaru dari sorang ahli group 5forty2
kalo rase cambest dan ingin muat turun
anda sangat dialu-alukan..silakanlah..


so nak ke taknak muat turun..hehe..
kalo suka dan rase best giler silalah sebar2kan..free je pon
kalo rase tak best n tak suke..
sila delete dari komputer anda
dan format terus komputer itu kasi hilang kesan2 lagu ini..
hehehe...
enjooYY!!!


juga boleh tinggalkan emel anda kepada saye dan saye akan emel terus satu folder lengkap single track ini ke dalam kotak emel anda..

nak ke tak nak???


p/s: rapper lagu ni malu nak mengenalkan diri kepada org awam..huhu..

5 comments:

Shidiey said...

aku xnak..xbesh.. :P

tQa_elRic said...

hahA

SHidieY

XNAk?


syAFIq

ow..anDa pemalu RUPenyE..

HahA

LALalALa~

=)

gabanMorka said...

lirik menarik..tapi aku kurang minat genre ini.hehe

-u-n-s-p-0-k-e-n- said...

aku mmg sokong cmne pn lagu pakcik nara merah nih..
naseb baek aku universal bole layan segala bagai jenis lagu.. kan pakcik?
go nm go! hahaha..
best tak aku sokong nih?

azarsyafiq said...

shidi: taknak sudah..blah r ko..huhu

tqa: yer sy pemalu..jgn la usik sy..huhu..

gaban: thank sebab sudi dengar gak yer..

unspoken: thanks sokong weh..