Monday, October 18, 2010

Off-task in class =)


masih takde mood (malas2 ayam) mahu update lagi
sekadar berkongsi karya seni dalam kelas
ketika otak diawang-awangan
presenting...

NAGA TERBANG


p/s: cube bayangkan naga terbang serang kite time kite tengah sedap2 layan teh tarik sama roti banjir takpun nasik lemak sotong kat kedai mamak sambil2 sembang isu semasa seperti Bajet 2011 ataupun Ibrahim Ali kene pembedahan jantung.. ok gua ngidam makanan2 yg disebutkan tadi sebenarnye..

2 comments:

LUMUT said...

aku kenal band ko dari blog kosong...aku dari situ aku start donload lagu2 kau dan dgr....

=)

arini jumpe blog ko...
tbe2 excited.hee

azarsyafiq said...

haha.. thanks yer sebab dengar n donload lagu2 tu.. appreciate sgt2.. enjoy ur stay kat blog ni jugak yer..