Friday, November 12, 2010

Kitaran Hidup Pelajar



Member2 lain sibuk countdown berapa hari lagi nak landing kat KLIA, kitorg kat Marjon masih lagik countdown berapa hari lagi nak submit DISSERTATION sama EXAM...

to be exact dissy ade lagi 2minggu, exam lagi 3minggu...

selagi tak habes belajar, kitaran hidup gua korang boleh refer gambarrajah diatas...

=_="




p/s: orang kate, time kite still belajar laa paling best.. gua nak repeat dgn sape yg kate tu.. zaman belajar mybe best.. tp bukan perbuatan belajar tu.. huhuhu...

3 comments:

nadiahs said...

mana dpt circle tu?
comellllll gila!!!
oh ye. mmg tepat btul! =.='

amer_hoosynie said...

aku sokong 200%!!! =D

azarsyafiq said...

nadiah: comel tu ditujukan kt aku ker???heeee..mekasih..wahahaha..
dpt dr emel tp takde source..

ameer: haa kan kan..aku da fed up weh..huhu..ko okeh lagi ker??