Friday, November 26, 2010

Pergilah Dissy..Doaku Bersamamu...


University College Plymouth St Mark & St John
University of Exeter
IPGMKBA MALAYSIA

Dissertation submitted in part fulfilment of the requirement for the B Ed Honours (Exon)
Teaching English as a Second Language


Alhamdulillah.. inilah hasil tahap geli2 (tahap serius lepas grad nnt) selepas berhempas pulas selama setahun setengah foundation dan 3 tahun degree.. sebuah naskah akademik berkapasiti lebih kurang 40 mukasurat selamat dilepaskan melayari liku2 pemeriksaan dan pemarkahan.. sebuah naskah bagi mengiktiraf status 'kepujian' yg terpuji lagi memujikan ijazah aku nanti..

Markah2 semua taruk tepi dulu.. yang penting semuanya da setel dan dia punye release taktau nak cerita.. rasa ringan jer diri ini.. kepala rasa lebih merdeka dari Tanah Malaya Merdeka.. haaaaaaaa bestnyerrr rase da setel dissy niiihh... *sambil berlari2 melompat2 terbang2 diudara*

So dissy.. gua da buat yg terbaek takat yg gua mampu untuk lu.. sekarang lu da berdikari pergi jauh dari gua merantau kat tempat lecturer2 yg check tu lu pandai2 la bawak diri.. doa2 pelindung semua gua da ajar.. tetapkan pendirian.. jgn mudah terpengaruh dgn anasir2 luar.. gua doakan semoga markah lu nanti setimpal dgn apa yg gua da turunkan dan usahakan untuk lu seperti bermalas-malasan, tangguh-tangguh, off-task banyak2.. huhuhu..

So pergilah dissy.. doaku bersamamu.. gua nak rilek-rilek..

*final exam 6hb nanti gua taruk tepi pandang sebelah mata je dlu.. final year (year 4) setahun lagi pon gua malas nak pikir berat2 lagi.. sekarang gua tengah masuk tempoh bertenang.. agak2 dalam tahun depan korang boleh rujuk kitaran kehidupan gua balik kat sini -> Students' Life*


p/s: dissy gua buat psl drama.. agak2 kalo gua propose kat Yusof Haslam gua bleh ganti die jadi pengarah tak?? cikai2 pun ganti Zed Zaidi..

3 comments:

nadiahs said...

tahniah! dh siap~~
:)

~A journey 2 Remember~ said...

wey camner nie..ak tak siap lg..hhahah *ini adalah lakonan semata2..hehe..

congratzz wep..semoga success la ek in future..~isk2 bunyik cam last word nk farewel la pulekk..hahah..

lepas nie bley la tolong buat kan assignment tok kitorang adek2 junior ni ek..

azarsyafiq said...

nadiah: thanks yaww...

shari: hahaha..tengkiyu2..bleh2..tlg2 tu bleh..stakat kasi pendapat etc tu..tlg bwt semua tu takleh laa..huhu