Friday, December 3, 2010

seputih salju sepanas demam


First day snow in Plymouth
19 December 2009



First day snow in Plymouth
2 December 2010

picture taken from FARIS's gobBLOG

so secara geografinye snow tahun ni turun lagi awal dari tahun lepas. tapi first snow kan. gelombang pertama orang ckp tu.. takde la lebat sangat.. snow ringan-ringan jer. kat tempat lain maybe da lebat da tahap bleh buat shooting winter sonata dah.. tapi memandangkan Plymouth ni kat belah South West England kan.. so makan masa sket snow tu nak travel..

snow kali ni aku rasa bese2 jer.. secara matematiknya mungkin sebab aku da senior bab2 snow ni. so biarkan laa yg lain bergembira.. mereka masih muda.. darah masih panas.. kene snow pon boleh cair snow tu.. huhu..

dan secara biologinya.. maybe pasal aku demam kot.. panas dalam ni tak boleh bertembung dengan sejuk luaran.. macam anjing dgn kucing die punye boleh ajak bergado nanti.. demam kali ni bleh tahan teruk dia punye serang hendap.. rasenye last time demam teruk camni time zaman sekolah kot.. da lama tak datang kan.. tu mesti pasal rindu sangat la tu kasi demam teruk2 nih..



p/s: terima kasih untuk mereka2 yg concern. terharu =')

2 comments:

aurelia alviana fedora said...

haha. pakcik, jgn lupe mkn ubat ye..hahaha~

azarsyafiq said...

hahaha..lambat sgt lak nak reply..tp reply laa jugak..yer da makan..huhu